SANA Dog konzerva s kuracím mäsom

Kód: 10426
€3,80 €3,17 bez DPH €0,95 / 100 g
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
18.12.2024

Obsah: 24 % kuracie mäso, 15 % kuracie prsné kosti, 9 % kuracie srdce, 8 % kuracia pečeň, 7,5 % kuracie krky, 7,5 % kuracie žalúdky, 7 % cuketa, 7 % tekvica, 6 % jablko, 5 % mango, 1,6 % repkový olej, 0,8 % olej z tresčej pečene, 0,8 % šípka, 0,6 % vápnikové morské riasy, 0,2 % kelp (zelená morská riasa)

Veľkosť balenia: 400g

Detailné informácie

Podrobný popis

Konzervy obsahujú kúsky mäsa (žiadnu mletú kašu) šetrne konzervované horúcou parou.

Krehké kuracie mäso, lahodná cuketa, výdatná tekvica a exotické mango vytvárajú z kuracieho menu kulinársky pôžitok pre vášho psieho priateľa. Menu dopĺňa starostlivo vybraná zmes kvalitného repkového oleja, šípok, oleja z tresčej pečene, vápnikových morských rias a kelpu.

Výrobca sa dôsledne vyhýba umelým prísadám, syntetickým vitamínom, zvýrazňovačom chuti a konzervantom.

Zloženie:

  • 24 % kuracie mäso
  • 15 % kuracie prsné kosti
  • 9 % kuracie srdce
  • 8 % kuracia pečeň
  • 7,5 % kuracie krky
  • 7,5 % kuracie žalúdky
  • 7 % cuketa
  • 7 % tekvica
  • 6 % jablko
  • 5 % mango
  • 1,6 % repkový olej
  • 0,8 % olej z tresčej pečene
  • 0,8 % šípka
  • 0,6 % vápnikové morské riasy
  • 0,2 % kelp (zelená morská riasa)

Doplnkové krmivo pre psy s vyváženým pomerom vápnika a fosforu 1,4 : 1,0.

Analytické zložky:

  • Bielkoviny: 8 %
  • Surový tuk: 6,6 %
  • Vlhkosť: 77 %
  • Surový popol: 3,8 %
  • Surová vláknina: 0,8 %

Odporúčaná denná dávka: cca 2,5 % až 3 % telesnej hmotnosti psa. Individuálne potreby sa môžu líšiť v závislosti od aktivity, veku alebo plemena psa.

Orientačné hodnoty:

  • 5 kg telesnej hmotnosti: cca 125 - 150 g
  • 10 kg telesnej hmotnosti: cca 250 - 300 g
  • 20 kg telesnej hmotnosti: cca 500 - 600 g
  • 30 kg telesnej hmotnosti: cca 750 - 900 g
  • 40 kg telesnej hmotnosti: cca 1000 - 1200 g

Dodatočné parametre

Kategória: Konzervy
Hmotnosť: 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: