Bravčové mäso

24 položiek celkom
bravčové nožičky
Bravčové nožičky
Dostupné do týždňa
€1,50

Obsah: Balenie obsahuje 2ks bravčových nožičiek, ktoré sú mimoriadne vhodné ako pamlsky na zabavenie. Bravčové kosti, bravčové chrupavky a bravčová svalovina.   

Kód: 77
Bravčové srdce
Bravčové srdce
Skladom (2 ks)
od €1,70

Obsah: bravčové srdce v kuse (balenie môže obsahovať viacero kusov) 0,5 kg

Kód: 3/1
bravčové srdce hrubomleté
od €1,70

Obsah:  100% bravčová svalovina mletá - srdce. Hrubomleté. Váha balenia: 1kg Balenie: obdĺžnik D14 x V9 x H4 cm

Kód: 1062/1
bravčové kosti
Bravčové kosti
Skladom (3 kg)
€1,80

Obsah: Kosť s minimálnym množstvom svaloviny. cca. 0,6 - 1,1 kg

Kód: 75
kačací a bravčový komplet bez zeleniny
od €1,80

Obsah: kačacia svalovina, kačacia kosť, bravčový hrtan a pľúca, bravčové srdce 1 kg

Kód: 1023/0-4
FOTO PRIPRAVUJEME
€1,90

Obsah: 100% bravčové ohrýzky (gurgle), bohato obalené mäsom. V balení 2 ks.

Kód: 1305
045C0882 CF7C 436B AA98 98524050500C
Bravčový jazyk
Skladom (1 ks)
od €1,90

Obsah: 100% bravčová svalovina - jazyk 0,5 kg

Kód: 936/1
bravcove chvostiky
Bravčové chvostíky
Dostupné do týždňa
€2,20

Bravčové chvostíky môžu tvoriť súčasť kŕmnej dávky, alebo byť podávané ako pamlsky. Taktiež sú veľmi vhodné na čistenie zubov a posilňovanie ďasien. 

Kód: 10
bravčová jazylka
bravčová jazylka
Dostupné do týždňa
€2,70

Obsah: Bravčový mäsitý ohrýzok Váha balenia: 1 kg

Kód: 1101
brav s chrupavkou
€2,70

Obsah: 60% bravčová svalovina, 40% bravčová chrupavka. Hrubomleté. 1 kg.

Kód: 921
C54168FB 8F36 4EDE B973 AA7432FE7334
€2,80

Obsah: Bravčová svalovina s chrupavkou 1 kg

Kód: 924
98C13A51 CA68 436F B07C 74ADD360B240
Bravčový orez
Skladom (4 ks)
€2,80

Obsah: 100% bravčová svalovina s malým podielom tuku 1 kg

Kód: 909
Hore
Ďalšie produkty

Bravčové mäso má nižší obsah bielkovín, cca. 18%, ale obsahuje veľké množstvo tuku až 20 - 50%. Je mimoriadne vhodné pre psíkov v záťaži, v zime trvalo žijúcich vonku a všetkých, ktorí postrebujú pribrať. Vzhľadom na vysoký obsah tuku, môže citlivejším jedincom spôsobovať hnačky. Z bravčových vnútorností môžeme využiť pri kŕmení všetko - jazyk, srdce, pľúca, slezinu, pečeň, obličky, žalúdok, mozoček. Bravčové kosti sú výborné na obhrýzanie. Taktiež môžeme využiť kože a nožičky na prípravu domácej huspeniny (recept na blogu) a nožičky tiež ako perfektnú maškrtu.