Bravčové mäso

31 položiek celkom
bravčové nožičky
Bravčové nožičky
Skladom (5 ks)
€1,25 bez DPH
€1,50

Obsah: Balenie obsahuje 2ks bravčových nožičiek, ktoré sú mimoriadne vhodné ako pamlsky na zabavenie. Bravčové kosti, bravčové chrupavky a bravčová svalovina.   

Kód: 77
Bravčové srdce
Bravčové srdce
Skladom (3 ks)
od €1,42 bez DPH
od €1,70

Obsah: bravčové srdce v kuse (balenie môže obsahovať viacero kusov) 0,5 kg

Kód: 3/1
bravčové kosti
Bravčové kosti
Skladom (3 kg)
€1,58 bez DPH
€1,90

Obsah: Kosť s minimálnym množstvom svaloviny. cca. 0,6 - 1,1 kg

Kód: 75
bravčové ohrýzky
€1,58 bez DPH
€1,90

Obsah: 100% bravčové ohrýzky (gurgle), bohato obalené mäsom. V balení 2 ks.

Kód: 1305
045C0882 CF7C 436B AA98 98524050500C
Bravčový jazyk
Skladom (7 ks)
od €1,58 bez DPH
od €1,90

Obsah: 100% bravčová svalovina - jazyk 0,5 kg

Kód: 936/1
kačací a bravčový komplet bez zeleniny
od €1,58 bez DPH
od €1,90

Obsah: kačacia svalovina, kačacia kosť, bravčový hrtan a pľúca, bravčové srdce 1 kg

Kód: 1023/0-4
FOTO PRIPRAVUJEME
Bravčová slezina
Skladom (2 ks)
€1,63 bez DPH
€1,95

Obsah: Bravčová slezina kusová Váha balenia: 1 kg

Kód: 2412
FOTO PRIPRAVUJEME
€1,66 bez DPH
€1,99

Obsah: bravčové pľúca jemne mleté Váha balenia: 1 kg

Kód: 2742
bravčové srdce hrubomleté
od €1,66 bez DPH
od €1,99

Obsah:  100% bravčová svalovina mletá - srdce. Hrubomleté. Váha balenia: 1kg Balenie: obdĺžnik D14 x V9 x H4 cm

Kód: 1062/1
bravčové droby mleté
€1,75 bez DPH
€2,10

Obsah: Bravčové droby mleté (pľúca, pečeň, ľadviny, slezina) Váha balenia: 1 kg

Kód: 2415
FOTO PRIPRAVUJEME
€1,78 bez DPH
€2,14

Obsah: Bravčové chrupavky mleté na hrubo Váha balenia: 1 kg

Kód: 2748
Bravčové rebrá mäsité
Bravčové rebrá
Skladom (1 ks)
€2,08 bez DPH
€2,49

Obsah: Bravčové mäsité rebrá  Váha balenia: cca. 1 - 1,2kg

Kód: 2382
Hore
Ďalšie produkty

Bravčové mäso má nižší obsah bielkovín, cca. 18%, ale obsahuje veľké množstvo tuku až 20 - 50%. Je mimoriadne vhodné pre psíkov v záťaži, v zime trvalo žijúcich vonku a všetkých, ktorí postrebujú pribrať. Vzhľadom na vysoký obsah tuku, môže citlivejším jedincom spôsobovať hnačky. Z bravčových vnútorností môžeme využiť pri kŕmení všetko - jazyk, srdce, pľúca, slezinu, pečeň, obličky, žalúdok, mozoček. Bravčové kosti sú výborné na obhrýzanie. Taktiež môžeme využiť kože a nožičky na prípravu domácej huspeniny (recept na blogu) a nožičky tiež ako perfektnú maškrtu.