Hovädzie mäso a chrupavky (SCHLUNDFLEISCH)
Kód: 9960Podrobný popis
Hovädzie mäso radíme medzi tzv. tmavé mäso. Hovädzie mäso patrí medzi biologicky veľmi hodnotné druhy mäsa, pretože obsahuje široké spektrum esenciálnych aminokyselín (stavebné kamene bielkovín), vyššie množstvo železa, zinku a vitamínu B 12. Oproti mäsu bravčovému obsahuje hovädzie mäso viac bielkovín a menej tuku. Hovädzie mäso je prínosom aj vďaka obsahu kolagénu, ktorý má pozitívny vplyv na stav kĺbov, kože, srsti, pazúrov, väzov a šliach.
Tento balíček obsahujé aj hovädzí hrtan. Zjednodušene sa jedná o začiatok dýchacej trubice, ktorý je tvorený prevažne chrupavkami a má trubicovitý tvar. Chrupavky sú obalené okolitými krátkymi svalmi. V zložení hrtana prevažujú predovšetkým chrupavkové štruktúry, a preto je veľmi vhodný pre psy v raste alebo naopak pre starších psíkov s pohybovými ťažkosťami.
Vhodné pre:
Balíček sa hodí pre všetky vekové kategórie psov už od šteňacieho veku.Vďaka vyššiemu obsahu kolagénu je hovädzie mäso s chrupavkou veľmi vhodné pre psy veľmi aktívne a pre psov, ktorí trpia na horšiu pohyblivosť kĺbov alebo artrózu vo vyššom veku.Zdravým psom môžeme podávať 1x alebo 2x týždenne.
Nevhodné alebo menej vhodné pre:
Je menej vhodný pre psy s horšou funkciou obličiek, a preto by sa u nich mal zaradiť do jedálnička maximálne 1x za dva týždne.Hovädzie mäso s chrupavkou sa neodporúča u psov so zlou funkciou pečene alebo pankreasu.
Analytické hodnoty:
vlhkosť 66,1%, bielkoviny 16%, hrubý tuk 17%
Balenie:
HOVÄDZIE MÄSO S CHRUPAVKOU je mleté surové mäso určené na kŕmenie psov a iných domácich šeliem. Mäso je mleté a zabalené v plochom PE/PP obale. Výhodou tohto balenia je dobrá skladovateľnosť, pretože zaberá v mrazničke málo miesta a zároveň je možné celkom ľahko zlomiť a rozmraziť len časť balíčka. Všetky použité suroviny zodpovedajú potravinárskej kvalite.
Dodatočné parametre
Kategória: | Hovädzia svalovina s kosťou mletá |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.