Jahňacie držky zelené neprané (Baron)
Kód: 1734Podrobný popis
Zloženie mäsa: 100% Jahňacie neprané držky (žalúdok)
Jahňacie neprané zelené držky (žalúdky) majú na stenách zvyšky natrávenej (fermentovanej) rastlinnej potravy (Tráva / Byliny / Listy). Táto natrávenina obsahuje Dobré baktérie (ProBiotika) pre zdravú črevnú flóru, ktoré voľne žijúce mäsožravce získavajú z obsahu žalúdka koristi. Pokiaľ držky kŕmime 2 až 3 krát týždenne samotné, potom pokryjeme potrebu príjmu Dobrých baktérií.
Pôvod mäsa: Mäso Paex od bratov Clausenovcov je zamerané na zdravú výživu psov a mačiek. Preto čerstvé mäso nakupujú výhradne od DÔVERYHODNÝCH Farmárov z voľných chovov. Prínosom je prirodzená výživa zvierat na pastvinách >> Tráva / Byliny / Listy / Kvety. V zime seno (sušená tráva) alebo siláž (fermentované rastliny). Prirodzene zdravá výživa zvierat PLUS pobyt na čerstvom vzduchu garantuje vysokú výživovú hodnotu mäsa a znamenitú chuť.
Žiadne lacné plnivá - Toto mäso neobsahuje separát z kostí, rozomletej kože, mäsokostnej múčky (ani žiadne iné kafilérne produkty). Neobsahuje rastlinné odpady, sóju, pridané tuky ani žiadne iné lacné plnivá.
Balenie: Mäso je hrubo namleté na menšie kúsky o veľkosti 1 až 2 cm a vákuovo zabalené v pružnej fóliovej vaničke. Vanička mäsa v balení 500 gramov má rozmery 18 x 16 x 2,5 cm. Balíčky mäsa sú rovné a dajú sa dobre skladať do mrazničky. Vaničky sú vyrobené z ekologického polypropylénu, ktorý je Biologicky odbúrateľný, a tým šetrný k životnému prostrediu.
Analytické zložky: hrubý proteín 7% / hrubý tuk 14% / vlhkosť 76,7% / hrubá vláknina 1,1% / obsah anorganických látok 1,2%
Prílohy: Pre širšie spektrum Vitamínov a Minerálov podávame k mäsu kompletné prílohové zmesi.
Odporúčanie: Mäso spracovaním stráca 10 až 20 % vody. Preto mäso v miske zalejeme teplou vodou a necháme 5 minút hydratovať. Do 500 gramov mäsa prilejeme pol pohára vody (cca 0,1 litra). Psom a Mačkám, ktorí málo pijú, dávame vody 2 až 3 x viac.
Dodatočné parametre
Kategória: | Jahňacie mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.