Kozie mäso PUR Fresh

Kód: 9464
€7,90 €6,58 bez DPH €1,58 / 100 g
Dostupné do týždňa
Položka bola vypredaná…

Obsah: 78% kozie mäso, 20% ovocie a zelenina, 2% minerály

Veľkosť balenia: 500g (balenie je rozdelené na dva 250g bloky)

Detailné informácie

Podrobný popis

Kozie mäso je skvelá gurmánska, zdravá, prírodná pochúťka pre vášho mlsača. Je veľmi dobre stráviteľné, obsahuje veľa vody a zároveň patrí k chudým druhom masa. Kozie mäso je vhodné najmä pre psíkov s precitlivenosťou alebo alergiou na iné druhy bielkovín. Taktiež je vhodnou súčasťou diét a pri kŕmení šteniat.

Kozie mäso PUR Fresh popisuje zmes najkvalitnejšieho mäsa a čerstvého sezónneho ovocia a zeleniny v pyré. Navyše je pridaná špeciálna zmes mikrominerálov pre pokrytie potreby stopových prvkov Vášho štvornohého kamaráta.

S touto receptúrou BARF nie sú ako živočíšne zložky spracované žiadne vnútornosti ani kosti. Okrem plnohodnotnej stravy treba dbať na to, aby sa v priebehu kŕmneho týždňa kŕmilo aj vnútornosťami a držkami. Do krmiva je potrebné pridať primerané množstvo oleja.

Táto exotická kozia zmes je skvelým spestrením v miske a je mimoriadne vhodná aj pre alergikov. Šťastné kŕmenie!

Doplnkové krmivo vhodné pre psov, doplnenie o ďalšie živočíšne a rastlinné zložky je nevyhnutné pre plnohodnotnú stravu.
Produkt podávajte iba pri izbovej teplote a s primeraným množstvom oleja.
ZLOŽENIE:

78 % kozie mäso, 20 % ovocie/zelenina (7 % mrkva, 5 % jablko, 3 % hruška, 5 % mangold), 2 % mikrominerály.

ANALYTICKÉ ZLOŽKY:

Vlhkosť 64,2 %, popol 2 %, hrubý tuk 15,9 %, hrubý proteín 13,9 %, hrubá vláknina 0,6 %, fosfor 0,12 %, vápnik 0,44 %.

Keďže naše produkty neustále vzorkujeme a sú to suroviny, analytické hodnoty sa môžu pri každej analýze mierne meniť. Preto sa z času na čas môžu vyskytnúť mierne odchýlky medzi hodnotami uvedenými v internetovom obchode a hodnotami na našich etiketách.

Dodatočné parametre

Kategória: Kozie mäso
Hmotnosť: 0.5 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: