Zeleninový vývar v paste (sklo)

Kód: 7848
€10,60 €8,83 bez DPH €2,86 / 50 g
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024

Obsah: zelenina (mrkva, zeler, petržlen, červená repa, paradajka, cuketa), soľ, listový petržlen, olivový olej

Váha balenia: 185g

Detailné informácie

Podrobný popis

Zeleninový vývar v paste prináša pre vášho psa mnoho benefitov ako po nutričnej stránke, tak po stránke chuťovej. A to všetko bez akýchkoľvek syntetických aditív alebo konzervantov. Vývar v prášku patrí medzi úplne unikátne produkty na trhu. Môžete ním spestriť a významne obohatiť akékoľvek krmivo vášho maznáčika!

Prednosti vývarov Bohemia Pet Food
zdravotné prínosy pre celý organizmus, najmä pre kĺby, lesklú srsť, imunitu a trávenie
chuť stravy posunutá na úplne inú úroveň - pridajte ku granulám, sušenému BARFu alebo prílohám Bohemia či domácej varenej strave
úplne čistá receptúra – žiadne konzervanty a syntetické aditíva
jednoduché použitie, skladovanie pri izbovej teplote, dlhá životnosť, mikrobiologicky stabilný


Zloženie
Zelenina (mrkva, zeler, petržlen, červená repa, paradajka, cuketa), soľ (po zriedení vodou je obsah v kŕmenej dávke v stopovom množstve max 0,2%), petržlenová vňať, olivový olej 2%

Clean label (100% prírodný pôvod)
-bez aditívnych E látok
-bez emulgátorov
-bez stužených tukov
-bez umelých aróm
-bez chemicky modifikovaných škrobov alebo múk
-bez farbív
-bez chemických konzervačných látok
-bez stimulátorov chuti
-bez obohacovania jódom, fluórom, vitamínmi
-bez GMO zložiek


Dávkovanie a použitie
Z balenia môžete pripraviť minimálne 10 litrov extra silného vývaru.

Potom máte na výber z týchto možností:

Rozrieďte čajovú lyžičku vývaru s 500 ml vriacej vody a podlejte krmivo vášho psa.
Pridajte čajovú lyžičku priamo do krmiva – tento variant je pre skutočných nežravcov.
Rozrieďte čajovú lyžičku vývaru s vriacou vodou, nechajte vychladnúť a podávajte namiesto vody.

Dodatočné parametre

Kategória: Vývary a omáčky
Hmotnosť: 0.185 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: